Er utmaning är vår utmaning Redovisning är bara början

Tycker du att redovisning mest är ett nödvändigt ont? Då vill vi gärna få dig att upptäcka något annat.

Medarbetare sitter och samtalar

Arbetsmetod

Passar vi ihop?

Söker du en traditionell redovisningsbyrå som konterar, levererar – och sedan är det bra med det. Då är vi inte rätt val för dig. Men söker du en aktiv samarbetspartner som intresserar sig för din verksamhet och delar dina mål och visioner för företaget – då kan du sluta leta nu. Hör av dig till oss i stället, så kan vi komma igång så fort som möjligt.

Vårt signum är att vi verkligen fullt ut engagerar oss i dina affärer och arbetar för att de ska växa. Därför vet våra kunder att de alltid kan räkna med oss. Som en pålitlig och kunnig rådgivare, som affärsinspiratör och bollplank och som en pådrivande kraft för ditt företags utveckling.

Fortnox - En samarbetsplattform – oändliga möjligheter

Det har säkert inte undgått någon att digitalisering och automatisering håller på att i grunden förändra arbetet med administration och redovisning och det kommer att fortsätta så. Fantastiskt tycker vi på Stavegren & Partners, därför att det ger oss ännu större möjligheter att hjälpa dig som kund i samma plattform.

Stavegren & Partners har varit byråpartner sedan länge och ser möjligheterna i plattformen för våra kunder att växa/utvecklas. Kontakta oss om du är intresserad av att få en genomlysning av vad du har för möjligheter att automatisera och digitalisera ditt bolags administration och bokföring.

Fortnox logotyp
Facebook Linkedin Kundportal