Er utmaning är vår utmaning Redovisning är bara början

Tycker du att redovisning mest är ett nödvändigt ont? Då vill vi gärna få dig att upptäcka något annat.

Våra tjänster

Har du koll på siffrorna?

Det finns flera enkla och effektiva sätt att strukturera redovisningsarbetet. Kanske kan vi till och med inspirera dig att tycka att redovisning kan vara lite kul? Boka in en gratistimme med oss.

Skyline Stockholm Globen

"Vi arbetar med redovisningen för att du ska ha alla papper i ordning. Och bortom den för att du ska optimera dina affärer, resultat och flöden."

Redovisning

– Låt siffrorna berätta en historia

Låt siffrorna i din redovisning berätta sin historia – och lär dig att förstå den. Det är din väg till mindre administration, enklare beslut och – målet med alltihop – bättre affärer. Om du har ordning på dina siffror har du alltså alla förutsättningar för att lyckas med resten.

Vi vill gärna få dig att gilla redovisning och kunna förstå vad sifforna har att säga. Men föredrar du att slippa, så kan vi nöja oss med att bara ta hand om den åt dig också. Du väljer hur mycket vi ska göra – och vad du sköter själv.

Skall man ha revisor - vad innebär det?

Numera behöver inte de mindre aktiebolagen ha en revisor. Men vad betyder det för ditt företag? Faktum är att du kan se till att i stället få en annan typ av kvalitetsstämpel – en Rapport över årsredovisningen.

Eftersom en Rapport om årsredovisningen alltid måste upprättas av en auktoriserad redovisningskonsult visar den att bolaget har en seriös redovisning. Den rapporten är ditt kvitto på att företagets bokföring är gjord av en kompetent person – en trygghet både för dig, Skatteverket och dina affärskontakter.

Vi säger inte att en revisor är överflödig. I bolag som arbetar med hög risk eller har stora lån är det en stor tillgång. Men är du i första hand ute efter någon som tar hand om löpande redovisning, skattedeklarationer, löner, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer då täcker en auktoriserad redovisningskonsult mycket väl dina behov.

Vi kan hjälpa dig med:

  • bokföring
  • fakturering
  • betalningar
  • löneadministration
  • skatteredovisning
  • bokslut och årsredovisning
  • inkomstdeklarationer

Vem gör vad?

En revisor granskar ett aktiebolags räkenskaper i efterhand och kontrollerar att allt är rätt och riktigt. En redovisningskonsult sköter den löpande bokföringen i ett företag och kan också vara ett bollplank i ekonomifrågor.

Smarta rutiner

– Spara tid & pengar

Lång erfarenhet från massor av olika branscher har gett oss en säker blick för hur dina rutiner kan bli bättre.

Att upptäcka nya Lean-inspirerade sätt som du kan effektivisera administrationen på gör oss riktigt nöjda och glada. Och för dig spar det inte bara tid och pengar – jobbet blir dessutom roligare.

Arbetet anpassas naturligtvis helt efter hur ditt företag ser ut och hur ni jobbar. Ofta handlar det om att analysera flöden och identifiera administrativa trösklar.

Rådgivning

Se dina affärsmöjligheter

Verksamheten startades i början av 1990-talet av Claes Stavegren och Ragna Karlén Stavegren. I dag är vi tio anställda med olika bakgrund och kompetens. De flesta av våra kunder är ägarledda mindre företag i Stockholm. Tillsammans representerar de ett stort antal branscher som till exempel konsultation, detaljhandel, tillverkning, bygg, fastighet och restaurangverksamhet. Bland våra kunder finns också privatpersoner och organisationer.

Laptop och kaffekopp tillsammans med mobil och skrivblock på ett skrivbord
Facebook Linkedin Kundportal