Er utmaning är vår utmaning Redovisning är bara början

Tycker du att redovisning mest är ett nödvändigt ont? Då vill vi gärna få dig att upptäcka något annat.

COLIN MOON

Föreläsare och expert på interkulturell kommunikation

Jag är egenföretagare och har varit kund till Stavegren & Partners i många år. Eftersom jag inte är intresserad av siffror så sköter de allting åt mig.

Egentligen köper jag trygghet – inte en ekonomikonsult. Jag blir trygg när jag ser hur Stavegren & Partners har koll på allt som rör mina siffror och förklarar så att jag verkligen förstår. Och det är en hel del att förstå – dels har jag inte svenska som modersmål, dels är det verkligen en djungel att starta och driva företag i Sverige.

Jag uppskattar att inte bli behandlad som mindre vetande. De tar alltid tid på sig att förklara vad det handlar om – och de ger alltid raka och tydliga besked!

LENA HELLMAN

Driver Stockholms första ekologiska frisörsalong (www.friekosor.com)

Jag har drivit företag i 15 år och alltid saknat att jobba med ekonomikonsulter som är seriösa och som man kan bolla både strategiska och ekonomiska mål med. Mina tidigare leverantörer förstod inte att jag som företagare var intresserad av ekonomi och de bytte hela tiden kontaktpersoner.

Till slut undrade jag om det var fel på mig. Men tack och lov kom jag i kontakt med Stavegren & Partners 2012 (dåvarande Karlén & Stavegren) och för första gången arbetar jag nu med människor som är seriöst intresserade av mitt företag och vill dela med sig av sina kunskaper!

Siffror är ett sorts språk. Jag är intresserad, men eftersom det är latin för mig behöver jag någon som kan översätta. Nu använder de kreativa färgpluppar för att förklara ekonomin för mig som är kreatör – och det känns äntligen som att jag är sedd.

Driva företag är ingen lek utan blodigt allvar och i slutändan är ekonomin mitt eget ansvar. Det är viktigt att välja rätt ekonomikonsult och nu känns det väldigt, väldigt tryggt att vara i goda händer. Det är omöjligt för mig att hålla mig uppdaterad på allt. Stavegren & Partners har jättemycket kunskap – och de är passionerade. Det passar mig för jag är också väldigt passionerad!

Gå till hemsida

ROLF PETTERSSON

Driver GR Avloppsrensning AB (www.gr-avloppsrensning.nu)

Vi arbetar med avloppsfrågor, t.ex. att högtrycksspola och undersöka befintliga avloppsrör i fastigheter. Mycket av jobbet sker mot kommunala och statliga företag och då är det viktigt att alla ekonomiska papper är i ordning. De begär ofta att man skickar in intyg från Skatteverket och även delar av bokföringen innan de accepterar ett anbud.

Vi har varit kunder hos Stavegren & Partners i hela 15 år. Det är en lång tid men allt har fungerat och vi har fått allt som vi önskat. Det har också gjort att vi aldrig pratat med några andra företag utan stannat kvar som kunder under alla år.

I dag hjälper S&P oss med bokföring och löner, kundreskontra, skattefrågor osv. De har bra ordning och reda – och inte minst bra kontakt med revisorn.

Jag uppskattar också att allt går via nätet och att de använder Fortnox-tjänsten. Det gör att de kan se allt som vi knappar in från vårt håll. Mycket smidigare än hur det var tidigare när man behövde åka över med tunga pärmar där alla ekonomiska papper var samlade.

Gå till hemsida
Facebook Linkedin Kundportal